Június 14-től látható a SkyShowtime-on a népszerű zenés animációs Troll-filmek legújabb része, a Trollok: Együtt a banda.

A film Pipacs (Anna Kendrick) és Ágas (Justin Timberlake) kalandjait követi, akik most már hivatalosan is egy párt alkotnak. Branch titka, hogy egykor a BroZone nevű fiúbanda tagja volt, amit négy fiútestvérével alkotott. Amikor Branch testvérét, Floydot elrabolják, Poppy és Branch útra kelnek, hogy összehozzák a testvéreket és megmentsék Floydot.

A filmben világhírű énekesek kölcsönzik a figurák eredeti hangjait, mint például Anna Kendrick, Zooey Deschanel, Justin Timberlake, James Corden és Amy Schumer. Magyarországon Ágas hangját Bereczki Zoltán, Pipacs királynőét Csuha Bori, Pici Diamond hangját pedig Ganxsta Zolee kölcsönzi.

A film rendezője Walt Dohrn, producere Gina Shay, vezető zenei producerei Justin Timberlake és Mike Elizondo.

A Trollok-filmsorozat korábbi részei itthon is nagy sikert arattak, az Együtt a banda itthon 180 millió forintot termelt.

animáció | családi | kaland | vígjáték

SkyShowtime (2024.06.14.)

Két fergeteges kaland után, amelyekben őszinte barátságukat és rendületlen flörtölésüket mutatták be, Pipacs és Ágas most már hivatalosan is egy pár lett, #ágpacs néven.... több»