Nicolas Cage nem tud leállni, a színész csak az elmúlt időszakban hat olyan produkció munkálataiban vett részt, amelyek 2023-as megjelenési dátumot kaptak, a Az utolsó vadászat viszont kétségtelenül az egyik legizgalmasabb munkájának ígérkezik, amelyhez előzetest is kaptunk.

John Williams azonos című regényének adaptációja az emberi természet, ambíciók és a természethez való közelség témáját járja körül. Will Andrews egyetemi hallgató kétségtelenül kissé naivan áll hozzá az élethez. Rövidesen jelentkezik egy expedícióra, azt remélem, hogy az út során megtalálja azt, amivel igazán foglalkozni szeretne. Ezt az expedíciót Miller, egy megszállott vadász vezeti, akinek meggyőződése, hogy a bivalyok mitikus lények, a férfit semmi sem gátolja abban, hogy lemészárolja ezeket az állatokat, akár társai életét is kockára teszi.

A film további szerepeiben érkezik Paul Raci, Rachel Keller, Xander Berkeley, Jeremy Bobb, Fred Hechinger, Amber Rose Mason és Jeff Medley.

dráma | western

Will Andrews harvardi hallgató egy kissé mintha naivan állna hozzá az élethez. A srác útnak indul, hogy felfedezze szülőföldjét, és hogy megpróbálja megtalálni mindazt,... több»