Doug Liman Országúti diszkó rebootja hatalmas sikert aratott a Prime Videón: mindössze két hétvége alatt több mint 50 millió nézőt ért el, ami rekordot jelent a platformon.

A március 21-én bemutatott film főszereplője Jake Gyllenhaal, aki mellett olyan sztárokat láthattunk, mint Conor McGregor és Daniela Melchior. A produkció, amelynek világpremierje az SXSW 2024 rendezvényen volt, meglehetősen vegyes kritikai fogadtatásban részesült, és a nézői reakciók is megosztóak voltak, az ugyanakkor kétségtelen, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a Patrick Swayze nevével fémjelzett Országúti diszkó remake-jére.

Mi sem árulkodik erről jobban, mint az Amazon jelentése, mely szerint nem volt még olyan eredeti produkciójuk, ami ennyi idő alatt ilyen mértékű nézettséget produkált volna.

A film itthonról is streamelhető, ha lemaradtál volna, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Prime Video logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | thriller

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»