Margot Robbie-tól és a Loki rendezőjétől jön a Sims-film

A mozivászonra költözik a ma már gyakorlatilag klasszikusnak nevezhető Sims videojáték. 

Kate Herron  neve a legtöbbeknek a Loki sorozat kapcsán csenghet ismerősen, most viszont hivatalossá vált, hogy Briony Redmannel közösen fejlesztik a Sims forgatókönyvét, illetve a rendezői teendőket is ő látja el a projektnél.

A gyártásért ráadásul nem más, mint a Margot Robbie, Tom Ackerley, Josey McNamara és Sophia Kerr által vezetett produkciós cég, a LuckyChap felel majd, mindemellett pedig a játékot megjelentető Electronic Arts szintén részt vesz a kreatív és produceri munkában.

Akiknek nem lenne ismerős, azoknak eláruljuk, hogy a Sims tulajdonképpen egy “életszimulációs” számítógépes játék, amelyben a játékosok egy avatárt készítenek, aki változtatható személyiségjegyekkel, képességekkel és kapcsolatokkal rendelkezik, és a mindennapi élet olyan hétköznapi feladatait végzi, mint a vacsora elkészítése és a lakás berendezése. A játék arra épül, hogy a karaktereknek céljaik és törekvéseik vannak.

Bizonyos szempontból a Sims hasonló "tulajdonságokkal" rendelkezik, mint a Barbie. A játéknak nincs valódi narratívája és a karakterek is a saját életüket élik, bár a játékosok irányítják őket, így mindenképp izgalmas lesz látni, milyen történetet is hoznak a tető alá a Sims filmhez.

Bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.