Mark Hamill (galériánkban) nemcsak Luke Skywalker szerepében szerzett magának hírnevet, hanem Joker karakterével is, akit számos animációs projektben, valamint az Arkham Asylum játékokban formált meg. 

A színész kételkedik abban, hogy újra eljátssza a gyilkos bohóc szerepét, az ok, amiért Hamill már nem tér vissza Jokerként, megható, és Kevin Conroyhoz köthető.

Mark Hamill Jokerje elválaszthatatlanul kapcsolódik Kevin Conroy Batmanjéhez. A két sztár először az 1990-es évek Batman: A rajzfilmsorozat című animációs sorozatában kölcsönözték hangjukat az ikonikus karaktereknek, később pedig még sokszor álltak újra együtt a mikrofon elé. Sajnos Conroy tavaly elhunyt, Hamill viszont el sem tudja képzelni, hogy nélküle folytassa ezt a munkát.

"Amikor felhívtak, hogy Joker szerepére engem szeretnének, mindig megkérdeztem, hogy Kevin lesz-e Batman. Ha igen, akkor azt mondtam, hogy benne vagyok" - árulta el Hamill az Empire magazinnak adott interjújában. "Társak voltunk, mint Flip és Flap. Kevin nélkül számomra nincs Batman."

A DC közelgő, Batmanről szóló animációs játékfilmje, a Batman: The Doom That Came to Gotham idén március 28-án debütál. Nézd meg az előzetesét idelent:

animáció | fantasy | horror

Egy ősi gonosz ébred, és csak Bruce Wayne mentheti meg az 1920-as évek Gotham Cityjét. több»