Mark Ruffalo lesz az Élősködők sorozat főszereplője

Az idei Oscar-gála legnagyobb meglepetését az Élősködők tarolása jelentette, hiszen Bong Joon-ho szatírája nem csak a legjobb külföldi film, de a legjobb film, a legjobb forgatókönyv és a legjobb rendezés kategóriájában is elhozta az arany szobrocskát. Nem is csoda, hogy az HBO lecsapott a filmre és egy öt-hat részes sorozatot készít belőle.

És a hírek szerint e sorozat egyik főszereplője Mark Ruffalo lesz, aki már maga is megerősítette a szóbeszédet. Egy interjúban arról mesélt, hogy bár még folynak az egyeztetések, de a projekt már sínre került, így ő fogja eljátszani az apa szerepét.

A sorozat elkészítésében természetesen az eredeti film rendezője is részt vesz, aki nagyon örül a lehetőségnek. Elmondása szerint ugyanis rengeteg olyan ötlet, apróság és sztori maradt a fejében, illetve a tabletjében, amelyek egyszerűen nem fértek bele a két órás moziba. Most viszont egy hatórás filmet készíthet el, amelyben mindent elmesélhet, amit csak szeretne. Példaként felhozta a házvezetőnő esetét, aki egy este horzsolásokkal az arcán tér haza. Bár a férje is rákérdez, hogy mi történt, a filmből ez nem derül ki. A sorozatból viszont ki fog. Ahogy az is, hogy egyáltalán honnan tudhat a bunkerről, mi köze volt a tervezőjéhez.

Az Élősködők egy munkakerülő és egy piszok gazdag családról szól. Előbbiek igyekeznek minél közelebb kerülni utóbbiakhoz, hogy nekik is csurranjon-cseppenjen a luxusból és a jólétből. Ez azonban mindenféle váratlan helyzetet eredményez, amit a film remek humorral tálal, miközben a szatirikus mondanivaló sem vész el a poénok közt.

dráma | krimi | thriller | vígjáték

Bong Joon-ho egy évtized után újra Dél-Koreában alkot, ezúttal egy vígjátékkal örvendezteti meg a nézőket. Az Élősködők Ki-taek mihaszna családjáról szól, akik bármire... több»