51 évesen is úgy néz ki mint egy 20 éves. Mark Wahlberg minden alkalmat megragad arra, hogy megmutassa rajongóinak, milyen kirobbanó formában van. Most épp az Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amin feszít, majd játékosan gyomron vágja az edzőpartnerét.

A rapper rosszfiúból lett akciósztár évekkel ezelőtt beszélt már arról, hogy áttért a növényi alapú étkezésre, amit egy emésztési betegséggel indokolt. De arról is szívesen beszél interjúiban, hogy milyen kemény és elhivatott életmódot folytat azért, hogy még most is kőkemény formában legyen.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mark Wahlberg (@markwahlberg) által megosztott bejegyzés

Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy minden nap hajnali fél háromkor kel, naponta kétszer edz, ami összesen két és fél, három órát jelent naponta. A regenerálódás érdekében az edzések után egy kriokamrában relaxál, majd minden nap már este nyolc órakor ágyba bújik.

Ugyanakkor azt is lehet tudni róla, hogy a szerepei iránt is legalább ennyire elhivatott. Ezt már többször is bizonyította, nem egy filmje kedvéért jelentős átalakuláson ment keresztül. Legutóbb például a

Stuart atya (Stu atya) főszerepe miatt kellett plusz kilókat magára szednie, amiért napi 11 000 kalóriát kellett bevinnie. Lényegében abból állt a napja, hogy evett és aludt, amit saját bevallása szerint nagyon nem élvezett. És jól tudta, hogy a forgatás után sokkal nehezebb lesz visszanyerni szálkás alkatát mint meghízni.

Érdekesség, hogy Mark Wahlberg kőkemény izomzata más színésztársait is cselekvésre ösztönözte. Állítólag Tom Holland az Uncharted forgatása előtt szintén extra edzéseket végzett, mert úgy érezte, hogy hülyén nézne ki a kipattintott Mark Wahlberg oldalán, ha nem lenne ő is kigyúrva.