Nagyon úgy tűnik, hogy Ben Affleck utolsó alkalommal öltötte magára A sötét lovag jelmezét a nemrég megjelent Flash – A Villámban, a képregényrajongóknak azonban nincs okuk az aggodalomra, mivel a színész jó eséllyel az MCU-ban térhet vissza egy régi ismerős szerepben.

Bár 2003-ban megjelent Daredevil - Fenegyerek enyhén szólva se tartozik a filmrajongók kedvencei közé, jól lehet mára már egyfajta nosztalgia lengi körül Mark Steven Johnson rendezését, így jól lehet az Affleck főszereplésével készült produkciót is kicsit megszépítette az idő.

Talán kevésbé is lenne meglepő, ha Affleck visszatérne a jövőben a már ismert karakter szerepében, erre pedig meg is van az esély a Deadpool 3-mal. Egy egyelőre meg nem erősített belsős információ szerint a színész június végén járt a film forgatásán, azonban hivatalosan továbbra sem sikerült mindezt megerősíteni.

Egy biztos, a Deadpool 3 egész biztosan ütős bemutatkozás lesz az MCU berkein belül, hiszen a stábhoz korábban már csatlakozott Hugh Jackman Rozsomákként, aki egyébként 2017-es Logan - Farkassal búcsúzott el a képregényfilmek világától, így jó eséllyel további hasonló “visszatérésnek” lehetünk szemtanúi.

A Deadpool 3 a tervek szerint 2024 májusában kerül majd a mozikba.