Marvel: Őrületesen jó szereposztást kapott a Fantasztikus Négyes, megvan a premierdátum

Az elmúlt időszakban enyhén szólva is csendes volt a Fantasztikus négyes háza tája, most azonban végre premierdátumot és hivatalos szereposztást kapott a produkció. Mondjuk a részleteket!

A Matt Shakman rendezésében készülő filmben Pedro Pascal alakítja majd Reed Richards karakterét, mellettE Vanessa Kirby mint Sue Storm lesz látható, Joseph Quinn lesz Fáklya, illetve Ebon Moss-Bachrach alakítja majd Lény karakterét.

A Disney mindemellett premierdátumot is közölt, így a Fantasztikus négyes hivatalosan is 2025. július 25-én debütál majd. A stúdió a tőle megszokott módon egyelőre nem sokat árult el a cselekményről, annyi azonban már most tudható, hogy egy új eredettörténetet kapunk majd.

Szinte az is biztosra vehető, hogy Hollywood jelenleg egyik legkeresettebb színészének számító Pascal előbb a The Last of Us második évadát forgatja le az HBO Maxnak, így még egyelőre kérdéses az is, hogy mikor kezdődnek a Fantasztikus négyes munkálatai, illetve még a főgonosz bejelentése is várat magára.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Reed Richards (Ioan Gruffudd) világhírű tudós, ám kutatásainak folytatásához esküdt ellenségétől, Victor von Doomtól (Julian McMahon) kell segítséget kérnie. A mágnás... több»