Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel egyik legjobban várt megjelenése ismét egy nagy névvel lett szegényebb. A legfrissebb értesülések szerint ugyanis Steven Yeun távozott a Mennydörgők című produkciótól.

A projekt az elmúlt időszakban számos nehézséggel küzdött, a film forgatása a WGA sztrájk miatt májusban szünetelt, és a tavalyi kettős írói és színészi sztrájk végeztével még nem kezdődött el a forgatás.

A Thunderbolt szereposztásával kapcsolatban egyébként olyan nevek merültek fel, mint Harrison Ford, Sebastian Stan, David Harbour, Florence Pugh, Julia Louis-Dreyfus és Olga Kurylenko, az eredeti tervek szerint pedig 2024 nyarán került volna a mozikba, amelyet végül 2025-re halasztottak.

Yeun nemrégiben egyébként a Netflix Balhé című sorozatában volt látható, amely alakításáért Golden Globe-jelölést kapott a legjobb férfi színésznek járó kategóriában.

76 Balhé  (2023)

dráma | vígjáték

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»