Mától a Disney+-on: Kék vér, három szív... Az új dokusorozat bemutatja az 'idegeneket' a Földünkön

Paul Rudd fogja narrálni A polipok titkai című dokumentumfilmet, a National Geographic Secrets of... sorozatának harmadik részét.

A film premiere, a Föld napján, április 21-én került a Nat Geo műsorára és mától már a Disney+ platformján is megtekinthető. A háromrészes doku-sorozat producere James Cameron volt.

„Hihetetlen utazás volt megismerni ezeket a titokzatos lényeket és az egymással összefüggő életüket. El sem tudom képzelni, hogy a közönség ne lenne ugyanúgy elragadtatva a polipok titkos életétől, mint miközben én dolgoztam ezen a filmen” – mondta Rudd egy nyilatkozatában.

A polipok titkai a Sigourney Weaver által narrált, Emmy-díjas A bálnák titkai és a Natalie Portman által narrált, Emmy-jelölt Az elefántok titkai után következik. A következő Secrets Of.. filmek között lesz még A méhek titkai és A pingvinek titkai.

Ha felkeltette az érdeklődésed a dokumentumfilm, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | kaland

A polipok olyanok, mint a földönkívüliek: három szív, kék vér és a képesség, hogy a szemgolyójukhoz hasonló méretű helyeken átpréseljék magukat. A polipok titkai sokkal... több»


Szereplők: Paul Rudd, Alex Schnell