Lenyűgöző képekkel nyit a National Geographic Disney+-os sorozata, az Egy igazi bogár élete, amelyet Awkwafina narrál.

A National Geographic megeleveníti a Disney/Pixar klasszikusát. A természet dokumentum-sorozat inspirációt merít a 1998-as sikerfilmből, ugyanazokat a rovarokat használja kiindulópontként, hogy elmesélje a világ legkisebb lényeinek igazi történeteit. Az Egy bogár igazi élete azt a célt tűzi ki, hogy bebizonyítsa, a bogarak élete legalább olyan érdekes, mint az animációs társaiké, ha nem érdekesebb.

Az új National Geographic Disney+ különkiadást Awkwafina hangján hallhatjuk. A színész és humorista, olyan filmekből és műsorokból ismert, mint például az Awkwafina Is Nora From Queens, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája és a Raya és az utolsó sárkány. Awkwafina segítségével a nézők teljesebb képet kapnak arról, hogyan élnek és fejlődnek a bogarak a Földön. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel DIsney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti DIsney+ gombra kattintani.

dokumentum | kaland

Az Egy igazi bogár élete egy olyan világba kalauzol el, amely túlmutat a képzeleteden, ahol az élet teljesen más léptékű, és ahol a kis lények elképesztő erőkre támaszkodnak,... több»


Szereplők: Awkwafina