Mától elérhető a Disney+ műsorkínálatában a Jake Castorena és Chase Conley rendezésében készült X-Men '97 animációs sorozat.

Enyhén szólva is egy nagy álma vált ezzel valóra azoknak, akik még a kilencvenes években váltak a Marvel-sorozatok rajongóivá, hiszen az X-Men '97 épp az X-Men: The Animated Series felújított változata lesz, amely épp 1997-ben ért véget.

Bár korábban számos Marvel szuperhősről készült széria a hatvanas évektől kezdődően, ennek ellenére az X-Men: Az animációs sorozat messze a legnagyobb hatású, köszönhetően hatalmas népszerűségének és a forrásanyaghoz való hihetetlen hűségének.

A széria eredeti szinkronszerepeiben Chris Potter, Jennifer Hale, Christopher Britton, George Buza, Catherine Disher, Ray Chase és Lenore Zann hallhatók. Az X-Men '97 mától tehát elérhető a platform műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»