Lady Gaga lassan épp annyira megkerülhetetlen lesz mind a zenei életben, mind a filmiparban, amennyire Madonna. Az énekesnő már több filmben is bizonyította, hogy a színészet sem áll tőle távol, most mégsem a Gucci-sztori vagy egy jó horrorsztori a téma Amerikából. Hanem az, ahol azért még mindig a leginkább otthonosan mozog: a koncertek.

Pontosabban egy bizonyos turné. A Chromatica Ball koncerteket még 2022-ben adta, a rajongók azóta várnak rá, hogy az erről készült felvételeket megnézhessék. Aki ott volt, az azért, aki pedig lemaradt róla, az pedig azért. Erre mostantól lehetőség van, méghozzá a Max kínálatában debütált Lady Gaga: Chromatica Ball koncert jóvoltából.

A közel kétórás összeállítást a turné több állomásán felvett anyagokból vágták össze. Lady Gaga nem csak maga szerepel a felvételeken, de aktívan részt vett a film elkészítésében, a vágásban is, ő volt a rendező (Kerry Asmussen mellett), illetve a produceri feladatokat is ő maga látta el.

A Chromatica Ball turné már csak azért is különleges, mert eredetileg 2020-ra tervezték (amikor az énekesnő Chromatica című albuma is megjelent), ám a koronavírus-járvány keresztbe húzta a számításokat. Így a turnét elhalasztották és csak két évvel később tudták újra megszervezni.

Ha szeretnél legalább virtuálisan te is részt venni Lady Gaga két évvel ezelőtti koncertjén, akkor csak egy élő Max-előfizetésre van szükséged. Ha van ilyen, akkor elég a film itteni adatlapján a megfelelő logóra kattintanod és indul is a műsor.