Mától nézhető a nagysikerű Bébi úr 2. része, a Bébi úr: Családi ügy.

A 2021-es amerikai számítógépes animációs vígjáték Tom McGrath rendezésében, Michael McCullers forgatókönyvével, McGrath és McCullers közös története alapján készült. A film a Bébi úr franchise második része, a 2017-es film folytatása. A szereplők eredeti hangját olyan színészek adják, mint James Marsden, Jeff Goldblum, Eva Longoria, Alec Baldwin, Jimmy Kimmel és Lisa Kudrow.

Tim és kisöccse, Ted már felnőttek és eltávolodtak egymástól. Tim családapa, Ted pedig vezérigazgató. Tim és felesége, Carol, a külvárosban élnek lányukkal, Tabithával, és az újszülött Tinával. Tabitha, aki a legmenőbb, Acorn Center nevű iskola kiemelt osztályába jár, imádja az unokatestvérét, Ted-et, olyan akar lenni, mint ő. Tim azonban aggódik, hogy túl komolyan veszi az iskolát, emiatt pedig kimarad az életéből a felhőtlen gyermekkor. 

Amikor Tina felfedi, hogy titkos ügynök a Baby Corp szolgálatában, küldetése, hogy feltárja Tabitha iskolájának és annak rejtélyes alapítójának, Dr. Erwin Armstrongnak a sötét titkait, váratlanul újra egyesíti a Templeton testvéreket. 

A film vegyes kritikákat kapott a Rotten Tomatoes oldalon, ahol azt írták róla, hogy "fájdalommentes szórakozás a gyerekeknek". A Metacritic oldalon a film súlyozott átlaga 39 a 100-ból, 20 kritikus vélemény alapján, ami "általában kedvezőtlen véleményeket" jelent, míg a PostTrak szerint 72%-os pozitív értékelés mellett, a nézők 49% mondta azt, hogy biztosan ajánlaná.

A film világszerte több mint 146 millió dollárt hozott, 82 millió dolláros költségvetés mellett.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Átok vagy áldás az idősebbik gyerkőc számára, mindenesetre tény, hogy egy új jövevény érkezése minden családot komoly kihívások elé állít. Ezt a Bébi úr első... több»