Rendkívül érzelmes történettel indítja az évet a Netflix, amely mától elérhető a tartalomkínálatban. Dan Levy, akit eddig a Schitt's Creekben David Rose szerepéről ismerhettünk, most íróként és rendezőként is kipróbálta magát a frissen megjelent Édes búcsúban.

Levy elmondása szerint a saját életéből inspirálódott a történet megírásakor, hiszen a nagymamája elvesztése rendkívül megviselte őt. Az Édes búcsú középpontjába egy özvegyember áll, aki képtelen feldolgozni élettársa, Oliver halálát, így két jó barátja, Sophie és Thomas társaságában Párizsba utazik, hogy megpróbálja új alapokra helyezni az életét, miközben kemény igazságokkal szembesül önmagával kapcsolatban.

Az Édes búcsú egy mélyenszántó történet a barátságról és a veszteségeink feldolgozásáról, amelyet némi humorral lazítottak fel az alkotók. Levy korábban már hangsúlyozta, hogy ebben a történetben kiemelt jelentőséggel bír a szereplők közötti kémia és a kapcsolatok működése. A főszerepekben Luke Evans, Ruth Negga, David Bradley, Kaitlyn Dever, Celia Imrie, Emma Corrin, Himesh Patel és Arnaud Valois láthatók.

A Édes búcsú tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

Amikor a férje váratlanul meghal, Marc világa összeomlik, és két legjobb barátjával együtt elutazik Párizsba, ahol kiderül néhány kemény igazság, amelyekkel szembe kell... több»