52% 29 szavazat
Édes búcsú

Édes búcsú

Good Grief
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Amikor a férje váratlanul meghal, Marc világa összeomlik, és két legjobb barátjával együtt elutazik Párizsba, ahol kiderül néhány kemény igazság, amelyekkel szembe kell nézniük.

(Hupka Adrián)

Rendező: Dan Levy
Író: Dan Levy
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023 | Netflix (2024.01.05.)

Hol nézheted

Dan Levy
Ruth Negga
Himesh Patel
Ruth Negga
Himesh Patel
Dan Levy
Dan Levy
Dan Levy
Luke Evans
Ruth Negga

KULCSSZAVAK

 
2024.01.28 Zsolt Szabó

legújabb vélemény

Keserédes búcsú

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film biztosan nem nekem szólt, így értékelésem se lett túl jó a filmről. Egyetlen egy dolgot tudok kiemelni, mint mindig ilyen filmek esetében, a színészi játékot. A szereplőgárda nem túl ismert, de a játékuk miatt azért érdemes volt végignézni a filmet. A történet vontatott volt, és bőven elegendő ez a 100 perc, még talán túl sok is. Ezen kívül nem tudok érdemben jókat mondani a filmről. Biztosan van az a réteg, akinek bejön az ilyen stílusú filmek mindegyike. De akit nem vonzanak a melegek közötti kapcsolatok (amit mostanság minél többet az emberekre kényszerítenek), mintha eddig nem lettek volna, mégis tudtunk róla, de az elmúlt években az ilyen alkotások csak úgy elburjázottak, ez a film is ékes példa erre. A film tartalma is egyszerű, de mégsem. Mivel Marc (Daniel Levy), az egyik főszereplője a filmnek úgy dönt, hogy úgy tereli el a figyelmét anyja halálának fájdalmáról, hogy fejjel előre beleugrott egy kényelmes házasságba egy bájos, gazdag, idősebb férfival (Luke Evans). Ám amikor a férje is váratlanul meghal, Marc világa felfordul, főleg úgy, hogy a férjéről kiderülnek dolgok. Két legjobb barátjával egy katartikus, életigenlő kalandra indulnak Párizsba, hogy kibéküljön saját magával, és újra rátaláljon a helyes útra. Az értékelésem erre a filmre 10/4. Számomra egyszer is bőven elegendő volt megnézni.

1
 
2024.01.05 brsvktr87

Egy kicsit másfajta romantikus dráma, nyilván nem mindenkinek szól valamiről, vagy mond valamit, azonban megható. A végén azért kicsit úgy éreztem, hogy ürességet hagyott maga után.

0