Január a Netflixen: 8 kiemelt film és sorozat a platform ajánlásával

A Netflix - mint mindig - készített egy összefoglaló ajánlót az év elején érkező filmjeiből és sorozataiból!

A piros platform továbbra is igyekszik minden igényt kielégíteni a lehető legszélesebb skálán mozgó műsoraival.

2024-ben is ott folytatják, ahol 2023-ban abbahagyták, jönnek: heist movie-k, dokuk, animációs alkotások, hátborzongató thrillerek, családi drámák, édesbús szerelmi történetek.

Lássuk, mit tartogatnak közönségüknek idén januárban!

#8

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

A Cyrus Whitaker (Kevin Hart) vezette nemzetközi rablócsapat 500 millió dollár aranyat fog ellopni egy 40 000 láb magasan lévő utasszállító repülőgépről. De hogyan? A Lift - Légi csibészek 2024. január 12-én landol a Netflixen.
#7

akció | animáció | kaland

Netflix

Amikor Nine ellopja a Paradox Prizmát, hogy egy saját világot hozzon létre, Sonicnak össze kell fognia valószínűtlen szövetségesekkel, hogy megvédje az általa ismert Shatterverse-t. több»

Miután Sonic véletlenül elpusztította a Green Hill Zone-t, a Blue Blur átmerészkedett a Széttörő tereken, hogy prizmaszilánkokat gyűjtsön, leküzdje Dr. Eggmant, és megmentse otthonát. De minden új alternatív valósággal egy teljesen új problémakörrel találkozik kedvenc sünink. A legújabb epizódok ott folytatódnak, ahol Sonicot hagytuk a Sonic Prime utolsó részében, amelyben régi riválisával, Shadow-val közösen újjáépítette a Paradox Prizmát. De most a Nine – Sonic megbízható barátjának, Tailsnak egy alternatív árnyék verziója – elárulja Sonicot, és magához veszi a Paradox Prizmát. Ebben az új sorozatban Sonic nem csak azért versenyzik, hogy megmentse Green Hill-i otthonát, hanem azért is, hogy megmentse az egész Shatterverset legrégebbi barátjától, aki mára a legnagyobb ellensége lett. „Csak arra használtál, hogy elérd, amit akartál” – mondja Nine Sonicnak a 3. évad klipjében.
#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

A legjobb profi golfozók életét és történeteiket követhetjük figyelemmel egy nagy tétekkel teli versenyszezonon keresztül. több»

Készen állsz egy újabb körre? A Netflix hivatalosan is megújítja a Full Swinget, azaz a Teljes lendülettelt és a Break Pointot, amelyek a sportdokumentumlistájának két legújabb tagja. A Break Point teniszsorozat 1. része januárban indult, és bemutatta a világ minden tájáról érkező játékosok elit csoportját, akik arra készülnek, hogy átvegyék Serena Williams, Rafael Nadal és Roger Federer helyét. A golfozós Full Swing a világ számos profi golfozóját követi otthon és a sportág mind a négy nagybajnokságán. A sorozat nemcsak a legnagyobb személyiségeket mutatja be, hanem a sportág történetének egyik legjelentősebb változását is megvizsgálja: a Szaúd-Arábia által támogatott LIV golftúra megjelenését. Az 1. évadban ez némileg megosztottságot teremtett a játékosok között. Június 6-án azonban bejelentették, hogy a PGA és a LIV a két túra egyesülése mellett döntött – ami minden bizonnyal némi feszültséget és érdekes dinamikát szül majd a sportágon belül.  
#5

52 Édes búcsú  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor a férje váratlanul meghal, Marc világa összeomlik, és két legjobb barátjával együtt elutazik Párizsba, ahol kiderül néhány kemény igazság, amelyekkel szembe kell... több»

Dan Levyt főleg úgy ismerhetjük, mint David Rose-t, a Schitt’s Creek’s Rose család komikusan elkényeztetett legidősebb fiát. De Levy sokkal több, mint amennyit a CBC sitcom rajongói tudhatnak róla. „Sokan azt hiszik, komikus vagyok. Pedig nem” – mondta Levy a Netflixnek - „Mindig is kicsit "emo-sabb" voltam, mint azt az emberek gondolják. Szóval össze kellett egyeztetnem ezt ezzel a külső személyiséggel, David Rose személyével, akiről úgy tűnik, mindenki azt hiszi, hogy én vagyok.” Az Édes búcsú című új filmjével Levy végre megmutathatja komorabb oldalát is. A Schitt’s Creek alkotója és sztárja ismét jó néhány területen feltűnik a filmben, hiszen ő írta, rendezte, producere és főszereplője is a történetnek, amely egy gyászoló özvegyet követ egy önfelfedezős hétvégén a Szerelem városában.  
#4

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

Bemutató: 2024. január 25-én / A Griselda-t az ambiciózus Griselda Blanco élete ihlette, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. Az 1970-es és 80-as évek Miami-jában Blanconak a vadság és báj halálos keveréke segített szakszerűen eligazodni az üzlet és a család között, ami miatt széles körben „a keresztanya” néven vált ismertté. Sofia Vergara főszereplésével a drámai limitált sorozatot a Narcos és a Narcos: Mexiko showrunner, Eric Newman készítette, aki mellé a Narcos rendezője, Andrés Baiz érkezik, aki mind a hat epizódot rendezi.
#3

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

Bemutató: 2024. január 4-én / 1972-ben az uruguayi légierő 571-es járata, amely egy rögbicsapatot Chilébe vitt volna, katasztrofálisan lezuhan az Andok szívében. A 45 utasból csak 29 élte túl a balesetet, és a világ egyik legnehezebb környezetében találva magukat kénytelenek szélsőséges cselekedetekhez folyamodni az életben maradás érdekében.
#2

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Bemutató: 2024. január 4-én / Amikor egy hatalmas tajvani triád fejét lelövi egy titokzatos bérgyilkos, a legendás gyilkos, Charles „Chairleg” Sun (Justin Chien) Los Angelesbe indul, hogy megvédje anyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét. , Bruce-t (Sam Song Li) – aki egészen mostanáig teljesen védve volt a családjáról szóló igazságtól. De ahogy Tajpej leghalálosabb társadalmai és egy új feltörekvő frakció fej-fej mellett halad a dominanciáért – Charlesnak, Bruce-nak és anyjuknak be kell gyógyítania a különélésük okozta sebeket, és ki kell deríteniük, mit jelent valójában a testvériség és a család, mielőtt számtalan ellenségük egyike megölné őket. Az akciódús vígjáték és családi dráma, Brad Falchuk és Byron Wu alkotása.
#1

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

Bemutató: 2024. január 1-jén / Az eredeti címén, Fool Me Once Maya Sternt (Michelle Keegan) követi, aki megpróbál megbékélni férje, Joe (Richard Armitage) brutális meggyilkolásával. Ám amikor Maya babafigyelőt szerel fel, hogy szemmel tartsa kislányát, megdöbben, amikor egy férfit lát a házában. A férjét, akit halottnak hitt... Sami Kierce nyomozó őrmester (Adeel Akhtar) vezeti a Joe halála ügyében indított gyilkossági nyomozást, miközben saját titkaival igyekszik megbékélni/felvenni a harcot. Eközben Maya unokahúga és unokaöccse, Abby és Daniel megpróbálják kideríteni az igazságot anyjuk néhány hónappal korábbi meggyilkolásával kapcsolatban. Összefügg-e a két eset? A sorozat ezeket a karaktereket követi az igazság utáni izgalmas vadászatban, amely sokkoló titkokat tár fel, és örökre megváltoztatja az életüket.