Maestro: Minden, amit tudni érdemes Bradley Cooper Leonard Bernstein filmjéről.

A fények kialszanak, felhangzik az opera – hamarosan színpadra lép a Maestro.

A Maestrot Bradley Cooper (Csillag születik) rendezte, aki együtt írta a forgatókönyvet Josh Singerrel. Cooper a kulturális ikon, Leonard Bernstein szerepét is alakítja; a film Bernstein életre szóló kapcsolatára összpontosít Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan) színésznővel. A film új előzetesében betekinthetsz az első találkozásba és a kibontakozó szerelmi történetbe.

A Maestro egy hatalmas és rettenthetetlen szerelmi történet, amely Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein életre szóló kapcsolatát meséli el. A Maestro lényegében egy élet- és művészet tiszteleti levél, érzelmileg epikus ábrázolása a családnak és a szerelemnek.

"Azt gondolom, hogy az emberek látni fogják a házasság bonyolultságát és azt, hogy a szerelem milyen sokféle formát ölthet" - mondta a közíró Singer. "Szerintem mindkettő erőteljes téma."

A filmet több kategóriában is Critics Choice Awardra jelölték. Oscar-díjat korábban még nem nyert film, amit ne jelöltek volna erre a díjra.

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani,

64 Maestro  (2023)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»