Lépj be a démonok és varázslatok világába. Íme az összes fontos információ, amit tudnod kell az Akuma-kun megjelenésével kapcsolatban. 

Az anime a Shigeru Mizuki által készített klasszikus 1960-as évekbeli mangára alapoz. A rendező, Mizuki neve a korábban díjnyertes Gegege no Kitarôból lehet ismerős. 

Az Akuma-kun történetéből már számos manga, egy RPG, egy élőszereplős TV-műsor, egy anime és egy film is készült, ezért nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki a Netflix a történetből!

A szinopszis alapján az Akuma-kun egy furcsa kisfiú történetét meséli el, aki megpróbálja megmenteni a világot a konfliktusoktól, a háborúktól és az éhinségtől néhány démoni szövetséges segítségével. De vajon sikerül-e neki? 

Az anime ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint a korábbi Akuma-kun manga történetek: egy minden 10 000 évben egyszer megjelenő kis zseni (akit Az Akuma-kun néven becéznek), akit a világ minden tájáról és mitológiájából származó démonok hada kísér a fekete mágia segítségével. 

Az Akuma-kun azon emlék projektek sorához kapcsolódik, amelyekkel Shigeru Mizuki születésének 100. évfordulóját ünneplik. Bár a legendás mangarajzoló 2015-ben, 93 éves korában elhunyt, munkája továbbra is világszerte inspirálja a közönséget.

Ha kíváncsi vagy az animére, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található, “Holn nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

74 Akuma-kun  (2023)

animáció | fantasy | kaland

Egy fiú néhány valószínűtlen szövetséges segítségével megpróbál egy olyan társadalmat létrehozni, ahol az emberiség felismeri valódi lehetőségeit és boldogan él. több»