Az utóbbi évek egyik legbrutálisabb és egyben legfülledtebb hangulatú sorozatát hozta Esther Martínez Lobato és Álex Pina, így még nagyobb sajnálattal kell közölnünk, hogy három évad után véget ér a Túl a vörös kanapén.

A sorozatot már az első epizód óta az erőszak, a szex, a droghasználat és egy hatalmas csipetnyi őrület jellemzik, a most megjelent harmadik évad pedig nagyon úgy tűnik, hogy semmit sem enged mindebből, amelyre közel másfél évet kellett várni a nézőknek.

BULI ÉS MENEKÜLÉS

A Las Novias bordélyházból lopott milliókkal megszökött hölgyek és az őket üldöző gengszterek továbbra sem szalasztanak el egy alkalmat sem, ha egy kis balhéról és buliról van szó. Coral és Gina a traumákkal, majd az önrendelkezésért és a szabadságért folytatott küzdelme nem csitul, bár kétségtelen, hogy az ő történetük még jócskán tartogat drámai fordulatokat.

A TÖRETLEN NÉPSZERŰSÉG

Szinte egyértelmű, hogy a Túl a vörös kanapén az egyik legnépszerűbb tartalomnak számít a Netflixen, a Mafabon pedig 87 százalékos értékelést kapott 119 szavazat alapján, az sem mellékes, hogy az első évad 92 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, így persze már csak az a kérdés, hogy a széria méltó lezárást kap-e majd egy ilyen kedzet után.

A Túl a vörös kanapén harmadik évada tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a széria főszerepeiben pedig Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Mariana Espósito, Enric Auquer, Yany Prado, Verónica Sánchez és Chloe Dunne láthatók.

akció | kaland | krimi

Coral, Wendy és Gina rájönnek, hogy a béke csak egy csalóka szünet két rémuralmi időszak között. Amikor új életük millió darabra robban, rájönnek, hogy a múlt még... több»