A tolvaj nyomában: a Szerelmi taktikák 2 rendezője, Recai Karagöz, a Lupin és a Különösen veszélyes bűnözők című francia és angol produkciók előtt tiszteleg a 2024-es filmjében.

A film főszereplői Birkan Sokullu és Esra Bilgiç, akik Guneyt és Alint testesítik meg.

A gazdag műkincsrabló, Guney, és az őszinte Interpol tiszt, Alin között titokzatos kapcsolat szövődik. Alin ezt a kapcsolatot használja fel arra, hogy csapdába csalja Guney-t, de Guney-t nem könnyű átverni. A film cselekménye leginkább a köré csoportosul, hogy Alin mekkora energiát fektet Guney-val való kapcsolatába, cselekedeteinek megértésébe. Kontrasztba állítja Guney valódi személyiségét azzal a képpel, amit Alin festett róla. Alinre hárul a feladat, hogy átlásson a hazugságok szövedékén és ki kell találnia, hogyan állítja a férfit a törvény elé, miközben romantikus érzelmeket táplál iránta. Az előzetes izgalmas betekintést nyújt egy ígéretes török thrillerbe. Sokullu és Bilgiç mellett Hakan Ummak, Ushan Cakir és Alin is szerepelnek ebben a filmben.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | romantikus | thriller

Miután megtudja, hogy a műkincstolvaj, akit üldöz, a volt szeretője, az Interpol egyik tisztje tervet eszel ki, hogy tetten érje a férfit. több»