Öveket becsatolni, mert a Netflix egy intenzív utazásra invitálja a nézőket a legújabb thriller sorozatával, a Titokzatos üzenetek ugyanis mától elérhető a platform műsorkínálatában.

A Titokzatos üzenetek cselekménye Gökhan lebilincselő történetét követi nyomon, aki Isztambul labirintusszerű utcáin navigál az életben, miközben igyekszik összerakni a világát és feleségül venni élete szerelmét. Gökhan élete drámai fordulatot vesz, amikor egy Kübra nevű felhasználótól titokzatos üzenetek érkeznek egy online platformon keresztül. “Te más vagy!” - írja a rejtélyes idegen, amely bár eleinte nem sokat mond, Kübra üzenetei a későbbiekben egyre nagyobb jelentőséggel kezdenek el bírni Gökhan életében.

Gökhan különleges képessége, hogy előre látja azokat az eseményeket, amelyek még meg sem történtek, egyre nagyobb kihívások elé állítja. Miközben a férfi megküzd ezzel az újonnan szerzett hatalommal, egy olyan konfliktusba keveredik, amelyet ő maga “a sötétség és a fény csatájaként" értelmez.

A sorozat középpontjában az emberi lélek áll, amikor az egyén azzal kénytelen szembesülni, hogy két egymásnak feszülő erő bábjává vált, így magának kell meghoznia a döntést, hogy miként oldja meg az egyre szövevényesebb helyzetet.

A Titokzatos üzenetek mától tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | thriller

Gökhan Ahinolu barátnőjével való kapcsolata megromlik, miután üzenetet kap egy Kübra nevű felhasználótól. Ennek a kommunikációnak köszönhetően minden megváltozik, és... több»