A török romantikus vígjáték, az Utolsó hívás Isztambulba mától streamelhető.

A The gift írója és a Hakan, a védelmező rendezője által jegyzett izgalmas új török romantikus dráma, az Utolsó hívás Isztambulba novemberben érkezik a Netflix műsorára.   

Amikor Serin csomagjait véletlenül egy másik utas kapja fel a JFK nemzetközi repülőtéren, váratlanul összefut Mehmettel. A történet, ami eredetileg egy elveszett poggyász keresésével indul, hamarosan egy szerelemről, második esélyekről és hűségről szóló sztorivá fejlődik.

Kivanç Tatlitug alakítja Mehmet szerepét, míg Beren Saat Serin karakterét játsza el. A Netflix előfizetői találkozhattak már Tatlitug munkáival a Fojtogatás,  a Trubadúrok fesztiválja és a Yakamoz S-245 filmekben.

Az a tény, hogy mindkét filmbéli karakter házas, érdekessé teszi azt, ami egyébként egy viszonylag kiszámítható romantikus vígjáték lenne. A film új színfoltnak ígérkezik a romantikus vígjátékok szokásos, összejönnek-e vagy sem konfliktusában. Az eredeti beharangozó szöveg azt sugallja, hogy a főszereplőknek a jelen helyzet kihívásai mellett múltjukkal is szembe kell majd nézniük. Egy másik ok, amiért érdemes ezt megnézni, az az, hogy a főszereplők régi barátok. Korábban együtt játszottak az Aşk-ı Memnu sorozatban, tehát lesz egy könnyed kémia közöttük, amely biztosan érezhető majd a képernyőn keresztül is!

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dráma | romantikus

New York, szerelem és második esélyek... Serin, akinek a poggyászát egy másik utas elvitte, a New York-i JFK nemzetközi repülőtéren keresztezi Mehmet útját. Az eltűnt poggyászt... több»