60% 33 szavazat
Fojtogatás

Fojtogatás

Boga Boga
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
11
Szereplők (11)
6
Képek (6)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy isztambuli házaspár egy égei-tengeri faluban telepedik le, hogy új és békés életet kezdjenek. Azonban hamar rájönnek, hogy sok ellenségük van ebben a faluban.

(Hupka Adrián)

Rendező: Onur Saylak
Forgatókönyvíró: Hakan Gunday
Ország: Törökország
Premier: 2023.04.21. | Netflix (2023.04.21.)

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2023.07.15 szemtelen

legújabb vélemény

Kisvárosi erőszak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A „Fojtogatás” egy olyan történet, amelyet egy országosan hírhedt, nyavalyás csaló szemszögéből mesélnek el, és észrevétlenül arra kérnek minket, hogy ne érezzünk együtt vele, de álljunk bele az ő történetébe, ahogy szenved. Most Yalin a leggyűlöltebb ember Törökországban, éppen kiszabadult a börtönből egy sikkasztási botrány miatt. 100 millió dollárt tett zsebre egy színlelt befektetési társaság tulajdonosaként. Ez a fajta átverés csődbe viszi a nyugdíjasokat, és az átlagembereket annyira, hogy néhányan öngyilkosságot követnek el. Az emberünk (Yalin), aki hajlandó bármit megtenni, hogy megvédje az egyetlen személyt, akiről valaha gondoskodott; saját maga. És ebbe beletartozik az is, hogy önkéntelen sorozatgyilkossá váljon. Bár a film egyes részeiben van nyugtalanság és feszültség, mégis átlagos marad, lassúnak tűnik, unalma már kikezdi a nézőket. Egy idő után azt veszem észre, hogy ebben szinte semmi figyelemre méltó nincs, elveszíti a tempót. Pedig az alapötlet érdekes, rengeteg lehetőség van benne, de a rossz forgatókönyv rendre kihagyja a ziccereket, a párbeszédek, a kapcsolatok elnagyoltak, a házaspári kerettörténetben szinte semmi sem vonzó.

0
 
2023.04.21 Tomi

Izgalmas thriller, tűkön ültem végig. Azért néha a Netflix is hoz egy-két jó filmet, ezt is közéjük sorolnám.

0
 
2023.04.24 LeRoly

Ez egy olyan furcsa fáradt film, aminek annyira kusza a cselekménye, hogy szerintem az ember nem is érez rá késztetést, hogy ki akarja bogozni.

0
A fúrótorony
2023
Hol nézheted: Amazon Prime
Mi lenne / ha
2019
Hol nézheted: Netflix
Bízz bennem
2017
Hol nézheted: HBO Max
Roadkill
2020
Hol nézheted: HBO Max
Gypsy
2017
Hol nézheted: Netflix
A legyőzött
2020
Hol nézheted: Netflix
AnyaApaFiú
2019
Hol nézheted: HBO Max