Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Yakamoz S-245 (2022)

Yakamoz S-245
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Kıvanç Tatlıtuğ
Kıvanç Tatlıtuğ
Kıvanç Tatlıtuğ
Özge Özpirinçci
Ertan Šaban

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 11. 04.

legújabb vélemény

0
N(esze) semmi fogd meg jól!

Ez a széria az Into the Night, azaz az Érkezés a sötétségbe testvérsorozata, de annak színvonalát sajnos nem éri el, minden tekintetben gyengébbre sikerült. Pedig alapvetően jó elgondolás volt és később összehozhatják a két szériát, de ehhez az kell, hogy mindkettőt folytassák, amire az elsőként említettnek van komolyabb esélye, de majd úgy is kiderül. Mindenesetre ennél több kell, hogy továbbra is figyelemmel kísérjem az esetleges folytatást. A történet és a szereplők színészi alakítása itt önmagukban nem lesznek elegendőek ehhez, és az sem, hogy időnként feltűnik az a bizonyos repülőgép.

 
philboy   2022. 04. 21.

0

A rendezőnek legalább 1000 filmet kell megnéznie, hogy többet tanuljon. Senkit sem érdekelnek az unalmas sorozatok. Kell akció, jobb vágás és operatőri munka. Próbáld meg újra, lehet, hogy működni fog.

 
despy   2022. 04. 20.

0

Kezdjük azzal, hogy a Yakamoz S-245 lassan indul. Igazából nem bánom, mivel a karakterek megfelelő bemutatása általában megjutalmaz minket, nézőket, a későbbiekben. Azonban, ha a sorozat hivatalos leírása szerint "egy gyors tempójú sci-fi/akció-kalan... több»