Mától a Netflixen: Ez a sport könyörtelenebb, mint hinnéd, folytatódik a nagysikerű dokusorozat a 2. évaddal

Egy év után visszatér a Netflix sikersorozata. Mától ugyanis elérhető a platformon a Könyörtelen tenisz - 2. évada.

A sorozat a világ elit játékosainak néhány kiemelkedő alakját mutatta be eddig, akik mindig is készen álltak arra, hogy olyan nagy nevek között foglaljanak helyet, mint Serena Williams, Rafael Nadal és Roger Federer. A jövő sztárjai megosztották egymással és a közönséggel belső világukat a pályán és azon kívül, miközben a tavalyi Grand Slam-versenyeken, valamint az ATP- és WTA-tornákon vettek részt.

Mától pedig elérhető második évadban ugyanezt a szálat erősíti, a Grand Slam-versenyeken és tornákon résztvevő játékosokat mutatja be. A nézők az érzelmi szívfájdalmaktól kezdve a diadalmas győzelmeken át a pályán kívüli személyes pillanatokig bepillantást nyernek, mindemellett egy igazi sztárparádét is kapunk.

Sok sztárról ugyanis köztudott, hogy rajong a sportágért, így már a második évad előzetesében is többek között az Oscar-díjas Matthew McConaughey is felbukkant a közönség soraiban.

A Könyörtelen tenisz - 2. évada tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | sportfilm

A világ legjobb teniszezői visszatérnek a pályákra, és egy újabb kimerítő Grand Slam-szezonban ismét a dicsőséget keresik. több»