A Görbe utakon, egy új német krimi dráma, amely mától látható a Netflixen. 

A Berlinben és a bajor régióban játszódó sorozat középpontjában egy családapa áll, akinek múltja visszatér, hogy kísértse őt és családját. 

A krimisorozatot Benjamin Hessler, Marvin Kren és Georg Lippert írta. A rendezői feladatokat  pedig Cüneyt Kaya és Marvin Kren osztották meg.

A Görbe utakon hivatalos szinopszisa az IMDb-ről származik:"Charly nyugodt életet él családjával Berlinben, amíg sötét múltja utol nem éri. Családja életét "régi ismerősök" fenyegetik, akik arra kényszerítik Charlyt, hogy ellopjon egy értékes érmét. Josephnek, egy bécsi klán sofőrjének kell a zsákmányt Ausztriába vinnie. A jól átgondolt terv azonban kudarcba fullad, és lövöldözés alakul ki, amelynek következtében valaki meghal. Ezzel Charly és Joseph sorsa elkerülhetetlenül összefonódik, Menekülniük kell, hogy biztonságba helyezzék Charly családját."Charly szerepét Frederick Lau játssza. A színész eddig még nem szerepelt Netflix sorozatban. Leginkább olyan filmekből ismert, mint a Victoria, A hullám és A Kőszív. Christopher F. Krutzler Joseph-et alakítja. Svenja Jung is szerepet kapott a sorozatban. A színésznő Louis szerepét játssza a népszerű német Netflix-sorozatban, A császárnéban.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat első évadát és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | krimi

Charly nyugodt életét él családjával Berlinben, viszont régi társai megtalálják, és megfenyegetik, hogy dologzzon nekik. Végül egy ritka és értékes érme nagy felforduláshoz... több»