Mától a Netflixen: Ez az új Pokémon-sorozat nagyon más, mint amire számítanál

A Pokémon Concierge, egy új stop-motion sorozat, mely a mai napon debütál a Netflixen.

A sorozat, amely az első együttműködés a Netflix és a The Pokémon Company között, egyedülálló betekintést nyújt a Pokémon karakterek életébe, akik egy déli paradicsomi szigeten, a Pokémon Resortban pihennek és lazítanak. A történet Haru körül bontakozik ki, aki az üdülőhelyre érkezik, hogy portásként dolgozzon. Megtanulja kiszolgálni a vendégeket, miközben elindul a saját kalandos, barátságos és önfelfedező útjára.

A sorozat fő Pokémon karaktere Psyduck, akit olyan rajongói kedvencek kísérnek, mint Pikachu, Eevee, Dragonite és Magikarp. A szériában japán és angol szinkronszínének, köztük olyan nevekkel, mint Non, Fairouz Ai, Eita Okuno, Yoshiko Watanabe, Karen Fukuhara, Imani Hakim, Josh Keaton és Lori Alan. 

A Pokémon Concierge december 28-tól kizárólag a Netflixen nézhető. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

animáció | kaland | vígjáték

Megismerhetjük Haru, a Pokémon Resort alkalmazottjának történetét, és a Pokémonokkal és azok tulajdonosaival való kapcsolatait, akik vendégként látogatják meg munkahelyét. több»