Mától a Netflixen: Ez az új show a feje tetejére állítja a műfajt

Személyiség. Külső. Jövedelem. Ő az igazi? Vagy jönni fog egy jobb? A szerelem határideje című új reality showban életre szóló társat kereső szinglik álomszerű helyszínekre utaznak, az idilli Okinawától a történelmi Kyotoig. 

A nőknek el kell dönteni, hogy összekötik-e sorsukat egy olyan férfival, akit bármelyik pillanatban kizárhatnak a játékból. Az idő kevés, és csak egy lehetőség van a lánykérésre, tehát a nőtől függ, hogy boldogan élnek-e, amíg meg nem halnak. Vajon képes lesz egy életre szóló döntést hozni véletlenszerű határidőn belül?

Ez a valóságshow olyan nőkről szól, akik a tökéletes társ keresése közben ezidáig nem köteleződtek el. Ebben a sorozatban csak a nők tehetnek házassági ajánlatot, de a férfi jelöltekkel csak előre meg nem határozott időt tölthetnek együtt.

Kísértő lehet a gondolat, hogy talán a következő férfi jobb party lehet, de a nők csak egyszer tehetnek ajánlatot... Mire lesz szükségük ezeknek a nőknek? Bátorságra? Stratégiára? 

A stúdió házigazdái Shibata Hidetsugu, Ikeda Miyu (aki Michopa néven ismert) és Suzuki Nana. 

Ha szívesen megnéznéd a showt és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a reality mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

valóságshow

Az igaz szerelmet keresve nők festői helyekre utazva találkoznak a potenciális férjekkel. A csapda? Csak a nők kérhetik meg a kezüket, míg a férfiak időhöz kötöttek. több»