Naoki Urasawa és Takashi Nagasaki  adaptációja, a Pluto már nézhető a Netflixen. 

A Pluto egy japán Netflix Original sci-fi anime sorozat, amely a Naoki Urasawa és Takashi Nagasaki által írt azonos című manga adaptációja. Ez az első alkalom, hogy a Plutoból anime készült majdnem tizennégy évvel az eredeti manga befejezése után.

A 39. Ázsiai Háborúban teljesített szolgálatáról híres svájci robotot, Montblanc ot meggyilkolják. Az emberek és robotok világszerte gyászolják szeretett hírességüket. Montblanc népszerűsége szeretetteljes személyiségének és természetvédelem iránti elkötelezettségének köszönhetően egyre csak nőtt a háború után. 

A robot Europol-detektív Gesicht küldetésre indul, hogy felfedje Montblanc meggyilkolásának hátterét. Kutatása során Gesicht bizonyítékokat fedez fel egy rejtélyes entitásról, amit csak "Plutónak" neveznek. Éeéeplez egy összeesküvést, amely szerint a háborúban részt vevő nyolc szakértő robotot szétszerelik. Az idővel versengve, hogy megmentse azokat, akik még mindig élnek, Gesicht megküzd emlékeivel, morális érzéseivel és egy gyűlölettel teli világgal, kétségbeesetten próbálja megvédeni az ember és gép törékeny együttélése.

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted!

90 Pluto  (2023)

animáció | dráma | misztikus

A távoli jövőben, ahol az érző humanoid robotok embernek néznek ki, valaki vagy valami el akarja pusztítani a világ hét nagy androidját. Az Europol legjobb nyomozóját, Gesichtet... több»