Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában a Kenneth Branagh rendezésében készült Gyilkosság az Orient expresszen.

A 2017-ben bemutatott film hatalmas sikert aratott a pénztáraknál, a magyarországi mozikban 194 616 572 forintot termet 142 358 értékesített mozijegy alapján. Agatha Christie klasszikusának adaptációja enyhén szólva is parádés szereposztást kapott, a főszerepekben ugyanis Johnny Depp, Penélope Cruz, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Judi Dench, Kenneth Branagh, Josh Gad és Olivia Colman láthatók.

A történet szerint az Európán átívelő vonatúton egy rejtélyes gyilkosság történik. Poirot nyomozóra hárul a feladato, hogy megtalálja a tettest a tizenhárom ismeretlen között, ám mindegyik gyanús, a feszültséget pedig fokozza, hogy erről a szerelvényről még hosszú ideig nincs lehetőség leszállni.

A film egyébként meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok 60, míg a nézők 54 százalékra értékelték, a hazai nézők ugyanakkor 74 százalékot adtak rá a Mafabon.

A Gyilkosság az Orient expresszen tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja,... több»