Mától a Netflixen: Megérkezett január legnagyobb akciófilmje a műfaj nagyágyújától, melyben bűnözők próbálnak megakadályozni egy terrortámadást (Légi csibészek)

Öveket becsatolni, rázós utunk lesz! Végre streamelhető a Légi csibészek.

Kevin Hart színész egy igen jövedelmező ajánlattal rukkol elő. A sokoldalú komikus ezúttal néhány hadra fogható embert keres. Van esetleg valaki, akit érdekelne kb. 500 millió dollárnyi arany ellopása? Semmi nyomás…

Az F. Gary Gray által rendezett új filmben (Friday, A nagy dobás, Az olasz meló) egy csapat profi bűnözőt toboroznak, hogy megakadályozzanak egy terroristatámadást. Hogyan? Azzal, amiben a legjobbak: a gazdagok fosztogatásával. A csavar a történetben csupán az, hogy a rablás helyszíne egy repülő, amely éppen a levegőben van. Hívhatjuk ezt némi váratlan turbulenciának.

Hart mellett a további szerepekben olyan sztárokat láthatunk, mint Jean RenoSam WorthingtonVincent D'Onofrio és Gugu Mbatha-Raw.

Ha szívesen megnéznéd a Légi csibészek című filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | krimi | vígjáték

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»