Tyler Perry A kegyvesztett után egy újabb ambiciózus produkcióval jelentkezett a Netflixen, megérkezett ugyanis A dzsesszzenész titkai.

A rendező nem is titkolta, hogy A dzsesszzenész titkai mennyire szívügye, hiszen a forgatókönyvön már 26 évvel ezelőtt elkezdett dolgozni, így végül a Netflixnél talált megfelelő teret arra, hogy el is tudja készíteni azt.

“Negyed évszázadot vártam arra, hogy elmondhassam ezt a történetet, és most jött el a tökéletes alkalom, a Netflix pedig a tökéletes partner. Ez az én ‘szerelemprojektem’, amit mindennél jobban szeretnék megcsinálni” - nyilatkozta korábban Perry.

MIRŐL SZÓL?

A film története a második világháború utáni délen játszódik, ahol egy fiatal fekete jazzénekes maga mögött hagyja szülővárosát, hogy megvalósítsa álmait. A cselekmény 1937 és 1987 közötti időszakot öleli fel, így egy alapos jellemfejlődésnek lehetnek szemtanúi a nézők. Egyúttal egy gyilkossági ügy minden apró részlete a nézők előtt, amelyet hosszú éveken keresztül számos titok övezett.

A SZEREPOSZTÁSRÓL

A film főszerepeiben Joshua Boone és Solea Pfeiffer láthatók, akik viszonylag újoncnak számítanak a filmes szakmában, ugyanakkor színpadon már mindketten bizonyítottak. Tyler Perry egyébként eredetileg 1995-ben saját magát, Will Smith-t, Halle Berryt, Diana Rosst és Ben Kingsley-t szánta a film főszerepére.

“Mostanra kiöregedtem belőle, mert a szereplők mind a húszas éveikben járnak. Szóval új tehetséget kerestem, új és friss arcokat, akik elkötelezték magukat a szakma mellett, és akik hihetetlenül remek színészek, hogy eljátsszák ezeket a karaktereket” - mondta a rendező.

A FORGATÁSRÓL

A forgatás 2021 májusában kezdődött, 2021. június 2-án már le is zárult, a produkció felvételei a georgiai Atlantában és Savannah-ban készültek, a helyi beszámolók szerint pedig a város összes fontos részében zajlottak a munkálatok.

A dzsesszzenész titkai már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

dráma

Egy megoldatlan gyilkosság nyomozását követhetjük nyomon tiltott szerelemmel, csalással és titokkal bonyolított sztori bontakozik ki a történetből. több»