A 2022-es év egyik “legvadabb” animációs filmje mától elérhető a Netflixen is. A DreamWorks mindig is ismert volt a nem túl szokványos történetmesélésről, ez alól pedig A rosszfiúk sem kivétel, a parádés szereposztás pedig már csak hab a tortán.

Merthogy A rosszfiúk eredeti szinkron szerepeiben többek között Sam Rockwell, Awkwafina, Zazie Beetz, Richard Ayoade, Marc Maron, Alex Borstein, Craig Robinson és Lilly Singh hallhatók. A történet szerint egy csapat állati bűnöző, névszerint Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula - ezek pedig nem fedőnevek - megpróbálnak végre jó útra térni. Jónak lenni azonban nem egyszerű, ezzel pedig “hőseink” is csakhamar kénytelenek szembesülni.

A rosszfiúk a 2022-es év egyik animációs szenzációja volt, ezt pedig híven tükrözi, hogy a Rotten Tomatoes portálon 88 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 93 százalékra értékelték, illetve a hazai nézők is 75 százalékot adtak rá a Mafabon.

A rendezői széket Pierre Perifel foglalhatta el, aki egy korábbi interjúban csak új jellemezte a produkciót, mint egy “Tarantino-film gyerekeknek”, persze ez senkit se rémítsen el, hiszen ez a történet egész biztosan nem traumatizálja a csemetéket.

A rosszfiúk tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | családi | kaland | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A film cselekménye félreértett gazemberek, név szerint Mr. Wolf, Piranha, Snake, Shark és Ms. Tarantula köré épül. A bűnözésben megfáradt gonosztevők úgy döntenek, itt az... több»