Mától a Netflixen: Végre folytatódik a platform egyik legsikeresebb sorozatának új évada!

A sorozat egyik legerősebb fejezetének számít A Bridgerton család - 3. évada, amelynek első négy epizódja még május közepén debütált a Netflixen, mától pedig elérhető a második felvonás is.

A történet ezúttal Penelope Featherington és Colin Bridgerton köré fonódik. Görögországból való visszatérése után Colin lelkesen segít Penelopénak megfelelő férjet találni. Amikor a gazdag Lord Debling udvarolni akar Pennek, és inkább gyakorlatiasságból, mint szerelemből veszi feleségül, Colin rájön, hogy gyengéd érzéseket táplál régi barátja iránt.

A Rotten Tomatoes portálon a harmadik évad egyébként 85 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 83 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség is 75 százalékra értékelt a Mafabon.

A Bridgerton család - 3. évadának második fele mától tehát elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»