A Senki című film egy 2021-es amerikai akció-thriller, amit Ilya Naishuller rendezett és Derek Kolstad (John Wick franchise) írt.

A filmben Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Aleksey Serebryakov, RZA és Christopher Lloyd szerepelnek, és egy olyan történetet követ, amelyben egy szelíd családapa visszatér korábbi bérgyilkos életéhez, miután ő és családja egy bosszúálló bűnbanda célpontjává válik. Odenkirk és David Leitch a film producerei között is szerepelnek.

Hutch Mansell átlagos, unalmas életet él feleségével Beccával és két gyermekükkel, Blake-kel, Abby-vel, és egy jelentéktelen irodai munkával. Egy éjszakán felfegyverzett betörők jelennek meg házában. Hutch felkészül a harcra, de meggondolja magát, és elengedi a bűntevőket. Mindenki madárnak nézi Hutch-ot, de a férfi elárulja testvérének, Harrynek, hogy visszafogta magát, mert a betörők fegyvere üres volt. A következő este Hutch lánya elmondja, hogy hiányzik a karkötője,, Odenkirk figurája ezen a ponton találja meg magában az apai spirituszt, és puszta kézzel vág rendet az éjszakai járaton hőbörgő banda, majd az orosz alvilág tagjai között.

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintva már nézheted is a filmet!

73 Senki  (2021)

akció | dráma | krimi | thriller

Néha az a fickó a legveszélyesebb, akit észre sem veszel... Hutch Mansell (Bob Odenkirk) egy jellegtelen középkorú férfi, egy kertvárosi édesapa, egyszersmind egy elhanyagolt... több»