Térj vissza a 90-es évek Tokiójába a Tokyo Vice című bűnügyi sorozat második évadával!

Mind a rajongók, mind a kritikusok örömmel fogadták a Tokyo Vice első évadát, a bűnügyi drámát, amely az amerikai újságíró, Jake Adelstein élményein alapul.

A bűnügyi történetek mestere, Michael Mann a sorozat executive producere. A sorozat alkotója azonban J.T. Rogers, akinek másik jelentős tévés projektje a saját színdarabján alapuló TV-film, az Oslo volt.

A Tokyo Vice első évada 2022 tavaszán debütált az Egyesült Államokban a HBO Max platformon, majd néhány hónappal később a folytatás is megérkezett.

A Tokyo Vice első évadának főszereplői mind visszatérnek a második évadra, Ansel Elgorttal az élen, aki Jake Adelsteint alakítja. Hozzá csatlakozik Ken Watanabe Hiroto Katagiriként, Rachel Keller Samantha szerepében, Rinko Kikuchi Eimiként és Shô Kasamatsu Sato karakterében.

Vigyázat, a következő részben az első évadra vonatkozó spoiler található.

A Tokyo Vice Jake Adelstein emlékiratain alapul, amelyek a 90-es évekbeli tokiói rendőrség és a jakuza világát mutatják be. 

Az első évadban Jake egy nagy presztízsű tokiói újságnál kap munkát, ahol a rendőrségi hírekkel foglalkozik. Az első nehézségek után szoros kapcsolatokat alakít ki olyan személyekkel, akik lehetővé teszik számára, hogy mélyebben megismerje a jakuza világát. Ide tartozik a szerkesztője, Eimi, a rendőrnyomozó Katagiri, a jakuza tag Sato és egy amerikai hostess, Samantha.

Amint Jake nyomoz egy sor öngyilkosság ügyében, meglepő kapcsolatokat fedez fel a bűnöző alvilággal. Minél közelebb kerül hozzájuk, annál inkább forrósodik a talaj a lába körül.

A második évad hivatalos szinopszisa alapján:

"Az amerikai újságíró, Jake Adelstein első kézből származó élménybeszámolója alapján készült a sorozat második évada, amelyet Tokióban forgattak. A második évad még mélyebbre visz minket a város bűnöző alvilágába, ahogy Adelstein (Ansel Elgort) ráébred, hogy az élete, és azok az emberek élete, akik közel állnak hozzá, rettenetes veszélyben van."

Ha felkeltette az érdeklődésedet, indítsd el a sorozatot rögtön a mafabos adatlapról az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | thriller

A Tokióban forgatott sorozat második évada még mélyebbre vezet minket a város bűnözői alvilágába, miközben Adelstein (Elgort) ráébred, hogy az élete és a hozzá közel... több»