Már streamelhető A vér földje című neo-western film Thomas Bezucha rendezésében, Larry Watson regénye alapján. 

A főszerepekben Kevin Costner és Diane Lane egy nyugdíjas seriffet és feleségét alakítja, akik megpróbálják megmenteni unokájukat egy veszedelmes családtól. 

A film pozitív fogadtatásban részesült, több mint 11,6 millió dollárt hozott a kasszáknál: 4 millió dollárral nyitott, ezzel vezette a kasszasikerlistát, és a mozik után is népszerű maradt a digitális kölcsönzésben.

Kritikai szempontból a Vér földj 84%-os tetszési indexet ért el a Rotten Tomatoes-on, a CinemaScore-on B- minősítést kapott a közönségtől, míg a hazai nézők 75%-ra értékelték a mafabo. A kritikusok dicsérték Costner és Lane alakítását, néhányan pedig kiemelték, hogy a filmben ügyesen keverednek a thriller elemek és az érzelmi mélység.

Ha kedvet kaptál a filmhez, idelent megnézheted az előzetesét, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | thriller

Miután fiuk váratlanul meghal, egy nyugdíjas seriff,  George (Kevin Costner) és felesége, Margaret (Diane Lane)  elindul, hogy megkeressék egyetlen unokájukat.  Larry Watson... több»