Megérkezett az új koreai szuperhősös sorozat, amit mától streamelhetsz a Disney+-on.

"Örülök, hogy megismerhetlek, kedves szörnyeteg. Én is egy szörnyeteg vagyok."

A Moving című sorozatot a Disney+ készítette Koreában, ami nagyban hajaz az előző év őrült sorozatára, a Connectre. A Kang Full azonos című webtoonján alapuló sorozata egy természetfeletti dráma, amely három tinédzser középiskolásról és szüleikről szól, akik felfedezik saját szuperképességeiket. A film narratívája sokkal inkább hasonlít az X-Men filmekhez, mint a Marvel-univerzum világához.

A tizenéveseknek el kell rejteniük szuperképességeiket, hogy megvédjék szüleiket, akik generációkon keresztül kénytelenek voltak titkolni képességeiket. Szörnyek vagy hősök? Ki üldözi most őket? A szereplők között megtalálható Ryoo Seung-Ryong, Han Hyo-joo, Zo In-sung, Cha Tae-hyun, Ryoo Seung-bum, Kim Sung-kyun, Lee Jung-ha, Go Youn-jung és Kim Do-hoon. Ez az extra erős jelenetekkel tarkított mozi nem csak egy újabb vidám szuperhős történet, annál sokkal sötétebb és izgalmasabb.

Bongseok, egy olyan fiú, aki hamarabb tudott lebegni, mint járni. Huisoo, pedig egy olyan lány, aki súlyos autóbalesetet élt túl sértetlenül, ugyanabba az iskolába kerülnek. Gyorsan egymásra találnak, megbíznak egymásban, és hamarosan felfedezik, hogy több hozzájuk hasonló ember él a világban - emberek rendkívüli képességekkel. De míg az élet viszonylag gondtalannak tűnik a tinédzserek számára, egy rejtélyes futár, aki Franknek nevezi magát, elkezdi sorra gyilkolni a különleges képességekkel rendelkező embereket Seoul területén. Ahogy a veszély egyre közeledik, vajon akad-e valaki, aki megállíthatja Franket, mielőtt felfedné a gyerekek titkát? A Mubing, eredeti nevén "무빙", vagyis a "Moving" című sorozatot a koreai író, Kang Full alkotta meg. A sorozatot Park In-jae ("Piece, Peace") rendezte, az angol felirat pedig Jessica Blue-nak köszönhető. A Moving augusztus 9-én érkezik a Disney+ platformjára. Ki szeretné megnézni?

akció | fantasy | kaland

Három tinédzser, akik elrejtik szuperképességeiket, és szüleik története, akik fájdalmas titkokkal élnek, és generációkon át nagy veszélynek néznek elébe. több»