Mától elérhető a Telekom FilmPremier műsorkínálatában a tavalyi év egyik legjobban várt horrorfilmje, a David Gordon Green rendezésében készült Az ördögűző: A hívő.

Ez a folytatás szorosabban kapcsolódik az eredeti, 1973-ban bemutatott Az ördögűzőhöz. A történet egy családot követ nyomon, amelynek kislányát egy démoni erő ejt rabul, rövidesen azonban kiderül, hogy egy másik lányt is elragadott a gonosz. Angela és Katherine a legjobb barátnők, akik egy nap az iskola után eltűnnek az erdőben, csak hogy napokkal később újra megjelenjenek. A lányok azonban nem hiszik, hogy napok teltek volna el, számukra néhány óra mindez, egyetlen reményük pedig egy harmadik fiatal lány édesanyja, akinek gyermeke ötven évvel ezelőtt esett áldozatul.

A hívő ugyanakkor nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok 22 százalékra értékelték, míg a nézők 59 százalékot adtak rá. A hazai nézők mindemellett 67 százalékra értékelték a Mafabon.

Mindezek ellenére már a premier után nem sokkal a stúdió bejelentette, hogy 2025-ben érkezik a The Exorcist: Deceiver.

Az ördögűző: A hívő tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Telekom FilmPremier gombra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror

SkyShowtime (2024.05.17.)

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»