Mától otthonról nézheted: A mozik után streamingre is megérkezett a friss 2 Oscar-díjas film

Aki nem látta a mozikban, most bepótolhatja, aki látta, de újra szeretné nézni, megteheti: az Érdekvédelmi terület című nagysikerű film megérkezett a Telekom Film Premierre. 

Az Érdekvédelmi terület egy 2023-as történelmi dráma, amit Jonathan Glazer írt és rendezett. A film nagyrészt Martin Amis 2014-es regényén alapul: Rudolf Höss auschwitzi parancsnok és felesége, Hedwig életére összpontosít, akik családjukkal a koncentrációs tábor melletti „Érdekvédelmi területben” lévő házban élnek, és próbálnak ideális életet kialakítani. Christian Friedel játssza Rudolf Höss szerepét, Sandra Hüller pedig Hedwig Höss szerepét.

A filmről a kritikusok rendkívül elismerően nyilatkoztak, dicsérték Glazer rendezését és forgatókönyvét, a zene minimalista használatát, a hangtervezést, az operatőri munkát, a kísérleti narratívát és az atmoszférát.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Telekom Film Premier logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | háborús | történelmi

Rudolf Höss, Auschwitz parancsnoka feleségével, Hedwiggel együtt megpróbál ideális életet teremteni családjuk számára a koncentrációs tábor közelében lévő rezidencián. A... több»