Bár a 2024-es év még rengeteg izgalmas mozis bemutatót tartogat, kétségtelen, hogy a legnagyobb streamingszolgáltatók továbbra is tartják a lépést, hiszen épp mától elérhető a Prime Video-n A rólad alkotott kép.

Az Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével készült The Idea of You egy egyedülálló anyuka történetét meséli el, aki a világ legnagyobb fiúbandájának énekesével kerül érzelmes kapcsolatba, akivel a Coachellán ismerkedett meg. Robinne Lee azonos című regényét Michael Showalter és Jennifer Westfeldt forgatókönyvírók adaptálták.

Az idén márciusban megjelent Michael Showalter rendezését a kritikusok is imádták, hiszen a Rotten Tomatoes portálon 90 százalékra értékelte a szakma. A film főszerepében Hathaway és Galitzine párosa mellett Reid Scott, Perry Mattfeld, Annie Mumolo, Hedy Nasser, Shaun Bowman és Ella Rubin láthatók.

A A rólad alkotott kép mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma

Sophie, a 40 éves elvált anya dacol a hőséggel, hogy lányával együtt elmenjen Coachellára, miután apja lemondja a közös utazásukat.