Elérkezett Ethan Hawke horrojának streaming premierje, a Fekete telefon már nézhető a Telekom TVGO-n.

Scott Derrickson (Doktor Strange) rendezésében a hazai mozikba is bemutatott Fekete telefonot már ottonhról is nézheted.

MIRŐL SZÓL?

A '70-es években játszódó film főszereplője az újonc Mason Thames, aki a 13 éves Finney-t alakítja, akit Ethan Hawke maszkos martalóca elrabol, és egy pincében tartja fogva, ahol van egy kikapcsolt vezetékes telefon. A vonal másik végéről a férfi korábbi áldozatainak szellemei megpróbálnak segíteni Finney-nek. Eközben Finney húgának, Gwennek (Madeleine McGraw) álmai vannak a bátyja eltűnéséről, amelyek leginkább pszichés látomásoknak tűnhetnek.

KIK JÁSZANAK BENNE?

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ethan Hawke, James Ransone, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, E. Roger Mitchell, Braxton Alexander és Mark Riccardi.

MENNYIRE JÓ?

Mint a legtöbb esetben, ez is ízlés kérdése, de az tény, hogy a kritikusoknak bejött a film, erről árulkodik a RottenTomatoes 82 százalékos értékelése, de a hazai nézők is pozitívan fogadták a filmet, mely jenleg 73 százalékon áll több, mint 130 szavazat alapján. 

AZ ELŐZETES

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni, ha pedig kedvet kaptatok hozzá, a mafabos adatlapról a Lejátszás a Telekom TVGO-n mezőre kattintva rögtön el is indíthatjátok, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók... több»