Itt van minden, amit tudni érdemes Lily Allen legújabb filmjéről, a Dreamlandről.

Dreamland, egy új vígjáték, amely Sharon Horgan díjnyertes rövidfilmje, a Morgana Robinson's Summer alapján készült. Mivel szinte minden, amivel Horgan kapcsolatba kerül, zseniális, szívszorító és vicces, reménykedünk abban, hogy a hat részes sorozat ismét egy nagy siker lesz. 

A sorozat története arról szól, mi történik akkor, amikor egy csapat régi jóbarát egy babaváró buli keretében találkozik a brit tengerparton. 

Lily Allen a sorozatban Melt alakítja, aki kicsit kevésbé lányos és kicsit pesszimistább, mint néhány régi társai. Hirtelen felbukkan húga, Trish (Freema Agyeman) babaváróján, aki harmadik gyermekével várandós. Megjelenése nagy galibát okoz,  itt kezdődik a sorozat drámai cselekménye. 

A történetet több generáción átívelő, sötét komédiaként emlegetik, amely az anyaság témakörét boncolgatja. 

Allen Mel szerepét játssza, amely első jelentős szerepe a képernyőn Freema Agyeman oldalán. A brit énekesnő színész családból származik (Keith Allen lánya, és Alfie Allen, a Trónok harca sztárjának húga). Ezt megelőzően már szerepelt színpadon, 2021-ben a 2:22 A Ghost Story című darabban debütált.  

Freema Agyeman, aki leginkább a Ki vagy, Doki? című sorozatból, a Doki kísérőjeként ismert 2007-től 2008-ig,Trisht alakítja, míg Kiell Smith-Bynoe Spencet, Trish élettársát.

A sorozat alapjául szolgáló Morgana Robinson’s Summer egy 2017-es rövidfilm, amelyet Horgan írt egy várandós nőről, Trishről, aki meghívja barátait és nővéreit Margate-be a babaváró bulijára.

A játékok és az önfeledt öröm hamar megkeserednek, amikor  nem várt titkokra derül fény. A kiváló tehetségű Horgan, aki mindig is remek munkát végez, egy újabb remekművet alkotott: a rövidfilm 2018-ban elnyerte a BAFTA-díjat. A filmet MJ Delaney rendezte, aki azóta több "Ted Lasso" epizódot is rendezett - egyikért Emmy-díjat is nyert.

Ha rendelkezel Sky Showtime előfizetéssel, akkor máris nézheted a rövidfilmből készített sorozatot! Ehhez nem kell mást tenned, mint a sorozat Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintani

dráma | vígjáték

SkyShowtime (2023.11.21.)

Margate városában a legidősebb nővér, Trish terhes, és lánygyermeket vár. Nővérei, Clare és Leila anyjukkal együtt tüsténkednek körülötte. Ám a másik nővér, Mel... több»