Mától streamelheted: Végre itt az év legjobban várt sci-fi sorozata

Mától elérhető az AppleTV+ műsorkínálatában A siló, amely jó eséllyel pályázhat az év sci-fi sorozatának címére.

A sorozat cselekménye a távoli jövőben játszódik, amikor a Föld bolygó felszíne szinte teljesen lakhatatlanná vált, a maradék túlélők pedig egy földalatti siló mélyére menekültek. A lakók úgy vélik, hogy a levegő odafent mérgező, ám egyre nagyobb teret nyer az az elképzelés, hogy vezetőik becsapták őket, és hogy folyamatosan hazudnak arról, ami odafent történt.

A siló rendkívül figyelemreméltó castingot kapott, hiszen a főszerepekben Tim Robbins, Rebecca Ferguson, David Oyelowo, Iain Glen, Common, Rashida Jones, Daniel Eghan és Henry Garrett láthatók, Hugh Howey azonos című regényét pedig többek között az az Aric Avelino adaptálta, aki korábban a Rejtjelek című sorozaton is dolgozott.

Kétségtelen, hogy már az első epizód is rendkívül ügyesen alapozza meg azt az univerzumot és annak légkörét, amely annyira karakteressé teszi ezt a szériát, és amelynek főszereplői súlyos döntéseket kénytelenek hozni.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra, a mafabos adatlapról (itt) a Lejátszás az AppleTV+-on mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

79 A siló  (2023)

dráma

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol rengeteg előírás van, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és elpusztult világtól. több»