2021.01.18   szerző: csd   hozzászólások: 0

Matt Damon a napokban landolt Ausztráliában, a következő 14 napot pedig karanténban tölti, de nem ezért izgalmas a sztár érkezésének híre. Mondjuk a részleteket!

Ahogy a New.com.au magazin megtudta, a színész magánrepülővel érkezett családjával a kontinensre, hogy vélhetően részt vegyen a Thor 4 forgatásán. A két hétig tartó izoláció kötelező jellegű minden beutazó számára, Damon azonban meglehetősen lelkesen áll hozzá a helyzethez:

“Rendkívül izgatott vagyok, hogy a következő hónapokban a családom és én az otthonunknak tekinthetjük Ausztráliát. Az ausztrál filmes szakemberek híresek a rendkívüli profizmusról, öröm lesz velük együtt dolgozni, ez a 14 nap elzártság a közös munka érdekében teljesen megéri” - nyilatkozta a színész.

Matt Damon egyébként egy kisebb cameo erejéig már felbukkant a Thor: Ragnarökben, amelyet a szemfüles nézők alighanem ki is szúrtak. Ő volt ugyanis az az asgardi színész, aki Lokit alakította egy színpadi darabban.

Egyelőre persze kérdéses, hogy Damonnak milyen szerepet is szánt a Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi, annyi bizonyos azonban, hogy a produkcióban  Christian Bale Gorr szerepében, Natalie Portman pedig Jane Fosterként, illetve női Thorként tér vissza.