53 Túltolva  (2019)

Korhatáros előzetest kapott a Matthew McConaughey új filmje, melyben az Oscar-díjas sztárt egy elszállt életművész szerepében láthatjuk majd.

Új filmmel jelentkezik a Spring Breakers - Csajok szabadon rendezője, és az alábbi trailer alapján ismét egy elég rendhagyó produkcióval rukkol majd elő.

A Beach Bum történetének főszereplője Moondog, a lázadó zsivány, aki a saját szabályai alapján éli az életét. A hivatalos szinopszis nem túl bőbeszédű, így ezen kívül csak annyi derül ki, hogy az alkotók egy fergeteges, frissítően eredeti és felforgató komédiát ígérnek.

Matthew McConaughey mellett olyan sztárokat láthatunk majd a főbb szerepekben, mint Isla Fisher, Jonah HillZac EfronIsla FisherMartin LawrenceSnoop Dogg és Stefania LaVie Owen. A film rendezői székét a Kids és a Spring Breakers direktora, Harmony Korine foglalhatta el, de ő jegyzi a vígjáték forgatókönyvét is.

A The Beach Bum március 22-én debütál a tengerentúlon, a hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

A hazai nézők legközelebb a Vihar előtt című, erotikus elemekkel tűzdelt thrillerben láthatják legközelebb McConaughey-t  Anne Hathaway oldalán január 31-től.