Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
22
Képek
Videók
Spring Breakers - Csajok szabadon
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 17.

Leginkább egy hosszú videoklipnek tűnt a film. Nem igazán tudom megfogalmazni, mire akart ténylegesen, avagy árnyaltan kilyukadni a történet. Kiscsajok rabolnak, hogy bulizhassanak, bajba kerülnek, kimentik őket, még nagyobb bajba kerülnek, s ketten a csapatból időközben ráeszmél arra, hogy nem is akarták ezt az egészet? Valahogy furcsa ez az egész. Sajnos csalódást okozott.

 
dulkap   2015. 10. 19.

Nos ez valami borzalmas volt. Közhely hegyek, ál-mélység a végén, stílusra való törekvés, amiből árad az izzadságszag és teljesen értelmetlen történet. Gyanítom, hogy görbetükörnek akarták szánni a mai fiatalság nihilizmusát bemutatva, ráadásul úgy, hogy botrányt is keltsen. De csak sablonok puffogtatása, hátha megtalálja az agyatlan tinédzserek tetszését és kultfilm váljon belőle. Mivel 2012 óta sehol nem hallottam róla, így gyanítom nem csak nálam nem talált be a film.


 
dailyfilmsan   2017. 10. 31.

Nagyon gyenge ! Ha szereted a tini csajok bikinis pereputtyát bámulni akkor meg tudod nézni de nem fog akkor se tetszeni mert az egész egy nagy irrealizmus. A végjáték pedig érthetetlen szerencsétlen faszi az első pityudörrenére kimúlik a csajok meg ruha nélkül egy karcolás nélkül kiírtják a telepet... WTF?!?!?!

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Ez tipikus őrül de azért nagyon jó és szórakoztató amerikai kis filmecske. Moziba néztem még de azt azért kár volt. Bár a zenék és az ivós részek így joban átjöttek az biztos. A csaj szereplőgárda miatt néztem csak meg:D és abban nem csalódtam.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Sokkal ütősebb filmre számítottam. Összeválogattak néhány csinos lányt, de a történet elég gyengécske volt. Gomez kisasszony problémái kerültek az előtérbe a sztori helyett.

 

Selena Gomez nem tudta hogyan kell dohányozni, mert még azelőtt sohasem próbálta. Meg kellett tanítaniuk cigizni a filmhez.

(emesejuhasz)
 

A diákegyletes buli eredetileg egyetlen hosszú snitt lett volna. Végül túl hosszú lett, és meg kellett vágni.

(kázsé)
 

Emma Roberts eredetileg benne lett volna a filmben, de mivel lett volna egy túlságosan merész szexjelenete, "kreatív különbségek" miatt kiszállt.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.