Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
57%

Spring Breakers - Csajok szabadon (2012)

Spring Breakers
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
56
Képek
1
Videók
Spring Breakers - Csajok szabadon

Galéria (56)

Videók (1)

 
Bizsu82   2018. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Középszerű, sablonos vígjáték. Egyszeri nézésre elfogadható, de semmi extrát nem nyújtott. Átlagos sztori és átlag színészi alakítás. Van benne egy-két jó poén.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 17.

0

Leginkább egy hosszú videoklipnek tűnt a film. Nem igazán tudom megfogalmazni, mire akart ténylegesen, avagy árnyaltan kilyukadni a történet. Kiscsajok rabolnak, hogy bulizhassanak, bajba kerülnek, kimentik őket, még nagyobb bajba kerülnek, s ketten... több»

 
dulkap   2015. 10. 19.

0

Nos ez valami borzalmas volt. Közhely hegyek, ál-mélység a végén, stílusra való törekvés, amiből árad az izzadságszag és teljesen értelmetlen történet. Gyanítom, hogy görbetükörnek akarták szánni a mai fiatalság nihilizmusát bemutatva, ráadásul úgy, ... több»

 
dailyfilmsan   2017. 10. 31.

0

Nagyon gyenge ! Ha szereted a tini csajok bikinis pereputtyát bámulni akkor meg tudod nézni de nem fog akkor se tetszeni mert az egész egy nagy irrealizmus. A végjáték pedig érthetetlen szerencsétlen faszi az első pityudörrenére kimúlik a csajok meg ruha nélkül egy karcolás nélkül kiírtják a telepet... WTF?!?!?!

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

0

Sokkal ütősebb filmre számítottam. Összeválogattak néhány csinos lányt, de a történet elég gyengécske volt. Gomez kisasszony problémái kerültek az előtérbe a sztori helyett.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

0

Ez tipikus őrül de azért nagyon jó és szórakoztató amerikai kis filmecske. Moziba néztem még de azt azért kár volt. Bár a zenék és az ivós részek így joban átjöttek az biztos. A csaj szereplőgárda miatt néztem csak meg:D és abban nem csalódtam.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

0

Nagyon tetszett. Színes izgalmas film. A gengszter hapsi teljesen elbűvölt. Jó zenék,buli kell ennél több. A pénzre való vágyás megőrjíti az embert.

A film összbevétele 31 724 284 dollár volt (imdb.com).

 

Selena Gomez nem tudta hogyan kell dohányozni, mert még azelőtt sohasem próbálta. Meg kellett tanítaniuk cigizni a filmhez.

(emesejuhasz)
 

A diákegyletes buli eredetileg egyetlen hosszú snitt lett volna. Végül túl hosszú lett, és meg kellett vágni.

(kázsé)
 

Emma Roberts eredetileg benne lett volna a filmben, de mivel lett volna egy túlságosan merész szexjelenete, "kreatív különbségek" miatt kiszállt.

(kázsé)
 

Rachel Korine a rendező Harmony Korine házastársa.

(kázsé)
 

Selena Gomezt az anyukája bátorította, hogy menjen el személyesen Harmony Korine-hoz, és kérjen meghallgatást.

(kázsé)