Túltolva: 7 érdekesség, amit tudnod kell Matthew McConaughey új filmről

Már a mozikban Harmony Korine filmje, melynek premierje kapcsán 7 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Tengap debütált a hazai mozikban Matthew McConaughey legújabb filmje, a Túltolva, melyben a színészt olyan jellegű szerepben láthatjuk, mint még soha korábban.

A történet főhőse Moondog (Matthew McConaughey), egy hamisítatlan lázadó figura, akit egykor zseniális költőként ismertek, de jó ideje inkább a nőknek, a fűnek és az alkoholnak hódol. Miután felesége, a gyönyörű és gazdag Minnie (Isla Fisher) meghal, a férfi szembesül kedvese végakaratával, amelynek értelmében muszáj befejeznie és kiadnia régóta érlelt regényét, hogy megörökölje a neki járó pénzt.

A film rendezői székét Harmony Korine foglalhatta el (Spring Breakers - Csajok szabadon, Tétova lelkek), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Matthew McConaughey, Jonah Hill, Zac Efron, Isla Fisher, Martin Lawrence, Snoop Dogg és Stefania LaVie Owen. A forgatókönyvet Harmony Korine szerezte.

Íme 7 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A rendező, Harmony Korine elmondása szerint néhány Los Angeles-i moziban a vetítőteremben terjengő marihuána füstben fogák vetíteni a filmet.
  • Martin Lawrence 8 év után tért vissza a filmezéshez. Legutóbb 2011-ben, a Gagyi mami: Mint két tojásban láthatták a nézők.
  • A film főszerepét eredetileg Gary Oldmannek ajánlották fel, aki nem élt a lehetőséggel. Az alkotók ezt követően keresték meg Matthew McConaughey-t, aki rábólintott a felkérésre.
  • Matthew McConaughey és Jonah Hill a A Wall Street farkasa után ismét együtt állt a kamerák elé.
  • A Beach Bum Matthew McConaughey és Zac Efron második közös filmje Az újságos fiú után.
  • A Beach Bum forgatása 2017. novemberében kezdődött meg, és mindössze néhány hetet vett igénybe.
  • A film világpremierje a South by Southwest filmfesztiválon volt 2019. március 9-én.

Hazai premierdátum: 2019.03.21.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: